Hur lång tid tar en behandling?

– En akupunkturbehandling hos oss tar mellan 1½ till 2 timmar.

Kan jag träna efter en akupunkturbehandling?

– Det beror lite på vad Du behandlas för, men vanligtvis går det bra att träna efter en akupunkturbehandling hos oss. Ibland kan Du känna Dig lite seg. Om Du är osäker så är det bara att fråga.

Vilka allergier hjälper akupunktur mot?

– Akupunktur har visat snabba resultat mot luftburna allergier såsom pollen, päls, damm. Har Du frågor om någon annan allergi, ring in och fråga så ska vi försöka hjälpa dig. Läs mer om allergi.

Kan jag få akupunktur om jag är förkyld?

– Ja, det går bra att ta en behandling även om Du är förkyld. Akupunkturen kan till och med hjälpa mot förkylningen, men är Du jättesjuk kan det vara skönare att stanna hemma.

Hur mycket kostar en akupunkturbehandling?

– I Umeå kostar en behandling 700:- för första behandlingen och därefter 470:-. På vår mottagning i Tärnaby kostar en akupunkturbehandling 470:-. Vi erbjuder även en rad olika rabatter, se mer under priser.

Vart kan man parkera vid mottagningen i Umeå?

– Vi har ingen egen parkering vid vår mottagning utan hänvisar till parkeringarna på stadshuset (Umeå Kommun). Det kan finnas platser längst gatorna runt omkring ex. vis Slöjdgatan eller Hovrättsgatan.

Hur länge gäller ett rabattkort hos er?

– Ett rabattkort gäller i 1 år efter sista stämpel.

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Samtycke behöver vi från Dig för att kunna spara kontakt och journalanteckningar. Dessa används bara vid kommunikation mellan Dig och oss. Dessa uppgifter överlåtes INTE till någon annan utan Ditt samtycke.
Vid frågor rörande personuppgiftsskydd kan du nå oss på följande adresser; info@widings.se, 090-17 88 44. Du kan besöka vår sida utan att behöva lämna några personuppgifter. Samtycke gällande frågor och mail via hemsidan. Med godkännande av denna integritetsdeklaration medger Du att vi använder Dina personrelaterade uppgifter för att ta kontakt med Dig via telefon eller e-mail för att informera eller svara på frågor erbjudanden eller tjänster. Vid besök på mottagningen använder vi Dina personrelaterade uppgifter för personliga kvitton eller fakturor. Vid försäkringsärenden lämnar vi ut uppgifter som försäkringsbolaget redan har. Våra journalanteckningar lämnar vi INTE ut utan Ditt samtycke. Vid bokning via BokaDirekt lämnar Du ut nödvändiga uppgifter för en bokning. Vi lämnar inte några personuppgifter till annat bolag eller verksamhet. Widings akupunktur AB är ansvarig för att dessa uppgifter skyddas. Personuppgifter sparas enligt bokföringslagen i åtta år, journalanteckningar femton år. Du har rätt att begära registerutdrag för att kontrollera vilken information som finns registrerad om Dig (de är eg. adress, kontakt och din journal). Vi är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.